MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.03.2014 21:47:39 - tirhonza

Dekuji za vasi odpoved.

Takze verejne oslavy na pocest Lotysskych SS divizi v zemi ktera je clenem EU a verejne hailovani dnesniho clena vlady Ukrajiny jsou podle Vas slucitelne s principy demokracie? Take bych rad slysel vas nazor kdo vyzbrojil odstelovace kteri strileli do policistu i demonstrantu z budovy obsazene povstalci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2014 22:27:31 - MUDr. Vít Ulrych
Ne, pokud se toto deje, tak samozrejme ani jedno neni v poradku a nesouhlasim s tim. Jakakoliv propagace fasismu je nepripustna. Nejsem clen vysetrovaci komise udalosti z Majdanu. Zatim jsem zaregistroval spise to, ze prikaz strilet do demonstrantu vydal byvaly ministr vnitra. A nemuzu si pomoct, ale analogie obsazeni Rakouska Hitlerovym Nemeckem mi prijde k obsazeni Krymu vcelku prihodna a tam Hitlera taky vitali jako osvoboditele....podobnost s Putinem ciste nahodna....Vy si snad taky neprejete, aby prisel chranit hroby sovetskych vojaku do nasi zeme...chranit nasi zemi pred fasismem ( kdyz tady nejaky extremista zahajluje ). Nebo ano?