MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2014 14:28:10 - pony123

léčebny

Nevím, kdo je viník, ale jste také zákonodárce a navíc zdravotník. zajímalo by mě, zda jste viděl včera reportáž ve 168, kde řešili i to, že pro děti mladší 15 -ti let je jediná léčebna v Praze? A mě by zajímalo, zda s tím jako zákonodárce hodláte něco dělat? Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.03.2014 17:53:16 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Dobrý den anonyme,

děkuji za dotaz i důvěru, ale na anonymní dotazy neodpovídám. Nevím, o jakou léčebnu šlo, protože jsem se na uvedený pořad nedíval. Nemohu proto ani zodpovědět Váš dotaz.

Obecně zákonodárci nejsou zřizovatelé léčeben a ani nezodpovídají za činnost krajů, které zřizují zdravotnická zařízení a především zodpovídají za zdravotní péči v kraji. V Praze teda léčebna je, takže jako senátor za Prahu nemám problém. Pokud ve Vašem kraji léčebnu postrádáte, tak se musíte obrátit na svého hejtmana nebo senátora a nikoliv na zákonodárce, kteří nejsou jediní zodpovědní za to, co v ČR je nebo není.

Hezký den

Schwarz