Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2014 8:18:49 - Marek67

kandidát 2

Děkuji za odpověď, myslíte si že Vaše cíle jsou dost zajímavé pro voliče?
Co se týče pokračování v práci p. Zuzany Roithové jste už několikátý co to tu píše.
Zákaz popírání zločinů komunismu - to můžete dělat v ČR, prvně si každý stát musí uklidit doma. Historie se má stále připomínat, ale neměla by to přecházet v nenávist a vracet nás zpátky.
Vy bojujete s komunismem, někdo bude chtít bojovat s Německem, že nás napadlo, další s církví protože je nevěřící a církev jeho předkům ublížila.
Co se týká p. Semelové, jsou to její názory, voliči a ona se s tím musí vypořádat. Vy se zastáváte církve a plno lidí může namítat že i církev dělala zvěrstva mezi národy. Ale nedělala to ta myšlenka (církve, komunismu, demokracie), dělají to jen lidé. Odsuzujme činy lidí. Dnes máme demokracii a zase tady máme skupiny lidí(a jsou to jen ti co mají velké postavení v politice) co profitují na jiných lidech, budeme bojovat i s demokracií?
Udělejme si pořádek v této době.
Marek Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2014 13:02:48 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
to byla samozřejmě jen část mých osobních ambicí, v čem bych rád pokračoval a co bych rád změnil. Náš kompletní volební program je dostupný zde: http://volbydoep.cz/volebni-program/zamestnanost.aspx#.UzQSZPl5Omg Plně za ním stojím.
Co se týká Marty Semelové, porušuje zákon ČR. Otevřeně popírá komunistické zločiny a to je trestné. Demokracie stojí mimo jiné na respektování názorů a svobody druhých a to zjevně komunistická poslankyně Semelová odmítá.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Heller