Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.04.2014 15:51:06 - Petra Zánová

vaše kandidatura

Chtěla bych vám vyjádřit svou podporu, líbí se mi, že jste takový mladý a aktivní, máte chuť komunikovat a zřejmě i něco změnit. Ale, bohužel nesouhlasím s programem strany. Škoda, že nejste jinde. Nebo mě přesvědčíte? A nezajímají mě minulé úspěchy, mě vadí současné politika strany

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 20:07:06 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den, 
děkuji Vám za vyjádřenou podporu, vážím si jí. Já sám jsem vstoupil do strany lidové v roce 2012, v době, kdy do KDU - ČSL nevstupovali lidé pro kariéru, protože nikdo nevěděl, jestli strana znovu ve volbách uspěje. Chtěl jsem vstoupit do konzervativní strany. Boj s hazardem, podpora rodiny, podpora malých a středních podnikatelů a středopravý pohled na svět, který je mi blízký. V neposlední řadě mě naplňuje optimismem personální složení. V KDU - ČSL jsou lidé jako například Jan Čižinský (referendum Praha 7) nebo Ondřej Závodský (poukázal na korupci) atd. Tito lidé prokázali masarykovské nebát se nekrást. A co se týká hlavních představitelů strany Bělobrádek, Jurečka, Bartošek, Herman atd., tyto lidi znám, věřím jim a jsem přesvědčen o jejich profesních i morálních kvalitách. Strana může mít program jaký chce, ale pokud nemá lidi, kteří se nebojí a nekradou, je to k ničemu. Věřím, že dnes takové lidi může KDU - ČSL nabídnout. I když mladí lidé dnes nechtějí být spojováni s jakoukoli stranou, právě z těchto důvodů jsem se rozhodl svoje jméno spojit s KDU - ČSL.
Přeji Vám pěkný zbytek den.
S pozdravem
Šimon Heller