Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.04.2014 14:04:52 - palot

Je to moralizování Ruska, nebo ne?

Vážený pane Foldyno,
děkuji za odpověď. Znovu jsem si přerecitoval Vaše vystoupení ve sněmovně 20. března t. r. a několikrát přečetl usnesení sněmovny ze dne 25. března, abych se ujistil, zda ještě po spoustě let, kdy je čeština mým povoláním, ještě jsem schopen poznat, že napsanému rozumím.
Po přečtení obou textu a při vědomí, jak si EU a NATO představují společný postup při řešení situace na Ukrajině a vůči Rusku, a odhlédneme-li od anexe Krymu, na niž můžeme mít názor každý jiný, zrovna jako na to, co ji vyvolalo, stále tvrdím, že je na místě otázka: Už jsme si zametli před vlastním prahem?
Přeji Vám pěkné dny. Pavel Tučka

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.04.2014 10:08:17 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Tučko,

nezametli jsme si před vlastním prahem, s tím s Vámi souhlasím. A ústy některých jsme stále pokrytci v pohledu na to, co je mezinárodní právo. Já tvrdím stále jedno a totéž, v obou případech došlo k porušení mezinárodního práva, avšak v otázce Krymu je to za zcela jiných okolností než tomu bylo na Balkáně.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna