Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.04.2014 10:33:33 - yxchyvyz

České děti - nejtlustší, kuřáci a alkoholici?

Dnešní téma pořadu máte slovo, je České děti - nejtlustší, kuřáci a alkoholici? Mohu vás poprosit zda se k tomu vyjádříte? Sociální problematika spadá přeci do vaší gesce.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.04.2014 4:49:35 - Ing. Radka Maxová
yxchyvyz Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Dobrý den,

nevím, jak Vás mám oslovit, protože jsem nenašla v dotazu jméno. Nevadí. Ano, působím na půdě poslanecké sněmovny v oblasti sociální politiky a ano české děti začínají být čím dál silnější, podléhají stále více návykům, které nejsou zdravé a přijatelné ani pro ně samotné ani pro jejich okolí.

Jak jistě víte, nejsem poslankyní příliš dlouho a jestli něco opravdu je „mimo mojí gesci“, tak je to zařídit mávnutím kouzelného proutku, aby si všechny děti v naší zemi a především všichni jejich rodiče a příbuzní uvědomili, že sedět u pc a nepěstovat žádný pohyb, kouřit cokoliv a pít cokoliv není to nejlepší ani pro ně samotné v daném okamžiku, ani pro jejich budoucnost.

Víte, mohu se snažit podporovat zákony a pravidla, která zabezpečí, aby potraviny byly co nejkvalitnější, mohu se snažit podporovat  zákony a pravidla, která budou mít na paměti, aby tuny cukru, nepřijatelných levných látek apod.  v potravinách byly co nejmenší atd. atd., ale nemohu převzít zodpovědnost za děti samotné a za jejich rodiče.

Přesto Vás mohu ujistit, že vše, co bude procházet poslaneckou sněmovnou a vše o co se bude  hnutí ANO snažit „zprovoznit“ v oblasti podpory tzv. všeobecně užívaného termínu „zdravého života“, budu v každém případě podporovat a pamatovat na to, že nejen Vy, ale i já si nepřeji mít silné děti a posléze vnuky, závislé na čemkoliv, co jím znehodnotí jejich život.

Přeji hodně štěstí.

Vaše Radka Maxová