Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2014 19:35:25 - Chini

Dotaz: může vaše korupční jednání v africké Gambii poškodit KDU-ŠL?

Mám dotaz: Může vaše korupční jednání v africké Gambii poškodit KDU-ČSL??? Vaše jednání popisujete na rozhlasové nahrávce, kde uvádíte,jak jste nabízel uplatek, postupně ho zvyšoval, smlouval kolik. Na stránkách Parlamentních listů tvrdíte, že to gambijská policie po vás chtěla "dárek", ale nedohodli jste se na jeho výši- Podle gambijských zákonů (a české jsou v tomto stejné) se korupce dopouští jak přijímající, tak úplatek platící. Takže jste se korupce dopustil. Můj dotaz tedy je, zda toto vaše korupční jednání může poškodit vaši politickou stranu KDU-ČSL???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:37:32 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
již jsem na tento dotaz odpovídal zde v diskusi. Každý si může můj rozhovor ze záznamu pustit, odkaz je na mých stránkách. Nemám se za co stydět ani za co skrývat. Rozumím tomu, že se blíží volby a anonymní a dehonestující útoky budou čím dál častější. Snažím se ale držet masarykovského "nebát se a nekrást".
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz