Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2014 14:56:47 - Chini

Dotaz: Informoval jste vaši stranu o vašem korupčním jednání v Gambijské republice?

Neodpovědel jste na Dotaz, zda jste informoval vaši stranu KDU-ČSL o vašem korupčním jednání v Gambijské republice? A jak se k tomu postavili? Jinak pořád odkazujte na vaše webové stranky, ale musím se zeptat na které: ty původní (mám je uložené) nebo ty upravené? Poté, co začala diskuze na Parlamentních listech jste prachsprostě změnil tu část, kde popisujte historii vašeho zatčení. Navíc, já se přihlašuji ze západní Afriky, kde žiju, a vy jste nám na na novou, upravenou verzi vašeho příběhu zamezil přístup. Snad abychom nemohli srovnávat. Z českého serveru se na vaše nové, upravené stránky lze dostat bez problému. Kamarád z Česka mi ta vaše nově upravené stejně poslal. A jejich srovnání s vašimi původními je síla. Jinak děkuji za vaše ostatní odpovědi, řekl jste jimi o svém charakteru všechno. Parafrázuji váši odpověď: ""Uplácel jsem úředníky, no a co. Za korupci se nestydím a klidně to udělám znovu. Drtivá většina Čechů by také plácela"" Urážíte Čechy, drtivá většina není jako vy

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:32:14 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
mám zájem o seriózní diskuzi. Proto Vás žádám, abyste nelhal. Na mých webových stránkách je stále vše k dohledání. K žádné (kromě grafické, úvodní strana) změně nedošlo. Navíc je zde odkaz i na rozhovor na Českém rozhlasu, kde by šlo z mé strany asi jen stěží něco změnit.
Pokud jsou informace veřejně dostupné, a to jsou, může si je každý vyhledat. Bystrému netřeba přežvýkávat.
Na podobné útoky jsem připraven a děkuji za ně, posilují mě a utvrzují, že jdu správnou cestou.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz