Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.04.2014 22:40:33 - black

Výborně pane Hellere !

Necítíte se trapně, že jste se dostal do politiky dehonestací poctivé ženy, která se provinila pouze tím, že je členkou KSČM ?
Budete stejně horlivý při vyšetřování lumpáren Vašeho spolustraníka Drábka a budete vyžadovat aby byl hnán k odpovědnosti za vyhozené peníze za projekty s panem Šiškou ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:28:20 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Co se týká lumpáren pana Drábka z TOP 09 (nikoli KDU-ČSL), trestní oznámení podával lidovec Jan Bartošek, který celou kauzu rozkrýval. Nebýt jeho, je dost možné, že by vše zůstalo pod kobercem.
Co se týká paní Baborové, neznám ji. My jsme projevili názor, že není v pořádku, aby komunisté, kteří se podíleli na morální i ekonomické devastaci této země 40 let, zasedli ve vedení kraje. Za tím si stojím. Propaganda o štvaní nevinné ženy je samozřejmě z dílny KSČM. Každopádně paní Baborová se zjevně před volbami 2013 zázračně uzdravila a kandidovala do PS. Věřím, že každý rozumný člověk si to přebere sám.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz