Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.04.2014 15:47:31 - Chini

Dotaz: Jak si myslíte, že bude vaše korupční jednání vnímáno v Bruselu???

Vaše vzteklá, urážlivá a zoufalá odpověď potvrzuje, že mám pravdu. Čtenáři Parlamentních listů si můžou sami přečíst mé dotazy níže a sami posoudit, jak se vykrucujete, mlžíte, lžete, neodpovídáte na otázky. Nerespektujete voliče. Přitom dotazy na PL jsou brnkačka ve srovnání s tím, jak se budou ptát novináři v Bruselu, pokud budete do Europarlamentu zvolen. Gambie má v Bruselu ambasádu, pro tu bude europoslanec Heller, který má za sebou drogovou a hlavně korupční kauzu v Gambii sousto. V ČR je Gambie poměrně málo známá země, ale s Evropskou unii má tato země intenizivní vztahy. Najednou se vás řada lidí na vaše korpuční jednání začne ptát, a ty nepůjde tak snadno odbýt jako nás na Parlamentních listech. Nakonece budete mít ostudu, která nebude ostudou pouze pro vás, ale bohužel také pro Českou republiku.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:24:35 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
čtenáři PL si mohou přečíst Vaše otázky i mé odpovědi. Úsudek nechme na nich. Opakovaně jste zde uváděl(a) lživé informace ohledně mého protiprávního zadržení v Gambii, proti kterým jsem se důrazně ohradil. Veškeré informace jsou na mém webu www.hellersimon.cz.
Je zjevné, že kampaň protistran začala. Každopádně děkuji za dotazy. Takové mě posilují v mé dosavadní práci.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon