Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2014 0:56:22 - Chini

Dotaz k vaší drogové a korupční kauze v africké Gambii

Vaše reakce, nedá se řící odpovědi, těm se vyhýbate, jsou vzteklé a hysterické. Zapíráte, lžte a vykrucujete se jako žáček základní školy. K důstojnosti dospělého muže máte daleko. Stačí se podívat na vaše webovky www.hellersimon.cz, aby čtenář zjistil, že jna nich zamlčujete základní informaci, že jste byl zadržen v souladu s gambijskými zákony za držení drogy. Vy falšujete historii jako ten bolševíkTaké tam chybí informace, že jste uplácel úředníky, abyste se vyhnul vazbě. Vaše úporné zapírání, že jste by zadržen za držení drogy/antidepresiva má své dobré důvody, že. Není to poprvé co s tím máte problém, alespon podle toho co si brabci na budějckých střechách cvrilkají.Stále jste neodpověděl na můj dotaz, zda jste o s vém drogové a korupční kauze v africké Gambii informoval svou stranickou organizaci KDU-ČSL v Budějcích a pokud ano, jaká byla reakce vašich spolustraníků???
Těšíme se na naši n dovolenou v ČR a návštěvu ČB. Třeba mi na nějakém vašem volebním meetingu odpovíte.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:22:30 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
již po několikáté zde lžete. Dle gambijských zákonů jsem byl  zadržen protiprávně. Na delší dobu, než jejich zákony povolují, navíc neuniformovanými policisty, což je také porušení gambijského práva. Vezl jsem s sebou své léky, vše na doporučení svého lékaře. Výsledně jsem se od hlavního šéfa protidrogové centrály dozvěděl, že jsem být vůbec zadržen neměl.
Dále Vám nebudu na dotazy odpovídat. Záměrně lžete, i když je vše dohledatelné na mých webových stránkách www.hellersimon.cz. Mám zájem o seriózní diskuzi. O tu ale zřejmě nemáte zájem Vy, protože se mě snažíte pouze pošpinit.
S pozdravem
Šimon Heller www.hellersimon.cz