Mgr. Ivo Pojezný

  • KSČM
  • Vyškov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2014 18:11:46 - windy

EU

Zajímalo by mě zda jste petici ODS podepsal a druhá věc, co říkáte na, že někteří, včetně zástupců ODS hovoří i o možném vystoupení a alternativě EU? Třeba Svobodní to mají ve svém programu

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2014 14:47:38 - Mgr. Ivo Pojezný
 Dobrý den,

petici ODS jsem nepodepsal a překvapuje mě, že ODS zvolila tuto cestu, když se nezajímala o petici KSČM s desítkami tisíc podpisů proti tzv. církevním restitucím. Stejně překvapivé je i volání po referendu. ODS je asi v pozici tonoucího, který se stébla chytá (jak jsem popsal ve svém článku http://www.parlamentnilisty.cz/profily/Mgr-Ivo-Pojezny-20303/clanek/Schizofrenie-ODS-31880).

Otázka vystoupení z EU podle mého soudu nyní není aktuální. Já jsem pro vstup tehdy nehlasoval, ale když občané rozhodli, respektoval jsem to. Jsem spíše zastáncem toho, abychom zlepšili chod Unie. Aby EU neobtěžovala nesmysly, ale pomáhala tam, kde je to třeba. A když už jsme její součástí, měli bychom umět využívat to, co nám nabízí. Bohužel v minulých letech se tak zejména v souvislosti s čerpáním dotací, které byly rozkrádány, nedělo.

Jinak Svobodní mají spoustu bodů programu, které mohou vypadat líbivě, avšak sami nedokážou říci, jak by jich dosáhli.

S pozdravem
Ivo Pojezný