Dr. Libor Rouček

Bývalý europoslanec
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.04.2014 13:56:11 - Martin Liška

Kde ty informace berete?

Pane Roučku, kde ty informace proboha berete? Máte nějaké informace, které nám s ČSSD tajíte? Všichni přeci víme, že plynové královně Tymošenkové chybí 13miliard kubíků plynu a vy plivete na prezidenta Putina, jak sponzoruje dle Vás extrémisty a Rusko chudne a nemá peníze. Předpokládám o kosmonautice nevíte zjevně nic. Víte kdo vynáší do vesmíru většinu projektů jednotlivých zemí? Ano, právě RUSKO! A nebýt jeho, ani se tam mnoho dalších nedostane. Jak jste proboha přišel na to, že RUSKO chudne? Nejste nejmladší, Vás v zeměpose neučili o nerostném bohatsví Sovětského svazu, nebo jste chyběl?? NAOPAK, jde o snahu USA, jak se dostat Rusku na kobylku a ´´obestavit´´ jeich majetek, protže USA je nejzadluženější zemí světa a to, že nezkrachovalo je jen díky vedeným válkám na cizím území se snahou získat finance, aby mohlo umořit svůj dluh u Číny, které USA finančně patří... Jste plně zdráv a objektivně informován, že tvrdíte a porpagujete s ČSSD tohle nebo Vás za to někdo platí?...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.04.2014 22:50:13 - Dr. Libor Rouček
 Pane Liško, 

Dnešní Rusko, stejně jako bývalý SSSR, má velké zásoby nerostných surovin. Kromě nich a zbrojních programů (včetně kosmického) však zaostává oproti vyspělému západnímu světu v naprosté většině ekonomických činností. Rusko vymírá ročně o 700 tisíc lidí. Muži se v průměru dožijí 59 let a statisíce Rusů a s nimi desítky miliard dolarů ročně tuto zemi opouštějí. Proč asi? 

Z vývoje v Rusku radost nemám. Přál bych si, a dlouhé roky jsem se o to i snažil (v neposlední řadě jako zpravodaj Evropského parlamentu pro Rusko), aby Rusko bylo normální demokratická a prosperující země. Dnešní Putinovo Rusko však není ani demokratické ani prosperující.  

S pozdravem Libor Rouček