Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 15:33:50 - ronykver

členská základna

Strany, obzvlášť před volbami, rostou jak houby po dešti. A před těmi evropskými volbami všechny strany hrají především na strunu nacionalismu, české suverenity apod. Můj dotaz zní, jak se liší stran typu Suverenity, Republika, apod? Proč jste se třeba nespojili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.04.2014 16:32:35 - Ing. Radim Fiala
Urazil jste tisíce dělníků na stavbách, kteří pracují a velmi tvrdě, doslova od slunka do slunka. Projevil jste pohrdání tisíci lidí, pracujících u pasu. Svojí arogancí jste zneuctil poctivou práci milionů poctivých lidí. Ponížil jste též, statisíce nezaměstnaných, kteří by rádi pracovali, ale nemohou. Ne, pane Laudáte, nemá cenu pokračovat, Plivnul jste do tváře všem poctivým lidem. A to těm, z jejichž daní jste živ!Proto očekávám vaši veřejnou omluvu, to znamená, nikoli jako odpověď k tomuto dotazu, ale jako samostatný článek. V opačném případě spustím připravenou petici, ve které budeme žádat Vaří rezignaci, nebo odvolání prezidentem republiky. Totéž učiním, necháte-li tento dotaz, jako nepohodlný opět smazat. Také budu zvažovat právní kroky, k podání žaloby na vaší osobu z důvodů urážky na cti!
Bez Úcty Stanislav Souček