PhDr. Milan Pešák

  • ODS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:18:47 - jurka kříž

ODS

Vy jste jako místopředseda spokojen s vývojem strany od lednového kongresu? Proč mám dojem, že stranu zastupuje jen několik senátorů a hrstka poslanců? jak chcete obnovit důvěru ve vás? Chápu, že jako opozice nejste pro média tak zajímavý, ale máte přeci sami spoustu možností se zviditelnit. O vašich kandidátech do EP ani nemluvím, jak kdybyste věděli, že je kampaň zbytečná. Byl jsem váš volič, ale nyní nejsem s to vám dát hlas.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2014 18:02:12 - PhDr. Milan Pešák

Dobrý den,

myslím, že je logické, že ve volební kampani by měli být vidět především ti, kdo v příslušných volbách kandidují. Domnívám se, že nově zvolené vedení ODS se snaží, samozřejmě vzhledem ke katastrofálnímu výsledku v podzimních volbách a omezeným finančním prostředkům, což je důsledek chyb předchozího vedení ODS a její kanceláře, moc prostoru v médiích nemá. ODS však má co nabídnout.

Z hlediska mého postavení v ODS jsem sice senátorem, ale jinak řadovým členem. Dle mého názoru patřím k těm z ODS, kdo na otázky Parlamentních listů odpovídají dost často. Měl jsem tam i poměrně velký rozhovor. Profil příliš nevyužívám, protože pro mne jako nevidomého člověka je dost nepřehledný a pro mé speciální programy, které mi zpřístupňují obrazovku, ne příliš přátelský. A že jste tam můj dřívější rozhovor nenašel, svědčí o tom, že příliš přehledný není ani pro ty, kdo vidí. Každopádně nemám ani čas ani chuť trávit neúnosně mnoho času při správě profilu, který stejně příznivci ODS a moji potenciální voliči příliš nesledují.

Mrzí mě, že jste bývalým voličem ODS. Každopádně Vám přeji hodně úspěchů a spokojenosti s jinou stranou

Milan Pešák

PS Myslím, že s politickými novátory spláčeme nad výdělkem i naší zemí všichni. Je to škoda a je to špatně zejména pro naše děti.