Miloš Vystrčil

PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • ODS
  • Jihlava
  • předseda Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:23:16 - jurka kříž

ODS

Vy jste jako místopředseda spokojen s vývojem strany od lednového kongresu? Proč mám dojem, že stranu zastupuje jen několik senátorů a hrstka poslanců? jak chcete obnovit důvěru ve vás? Chápu, že jako opozice nejste pro média tak zajímavý, ale máte přeci sami spoustu možností se zviditelnit. O vašich kandidátech do EP ani nemluvím, jak kdybyste věděli, že je kampaň zbytečná. Byl jsem váš volič, ale nyní nejsem s to vám dát hlas.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.05.2014 23:07:07 - Miloš Vystrčil

Dobrý den.

Od lednového kongresu se snažíme docela intenzivně pracovat a postupně obnovovat důvěru v ODS a její politiku. Jde to pomalu a zejména věci z historie nás neustále srážejí zpět a opětovně nám ubírají na důvěře. Nic moc se s tím nedá dle mého názoru dělat. Musíme být trpěliví a vydržet.

Podobné to bude i s novými tvářemi. Není dnes vůbec jednoduché na sebe v médiích, navíc někdy specificky vlastněných, pozitivně upozornit. Neberte to, prosím, jako výmluvu, ale jako konstatování.

S tímto vším se nyní snažíme vyrovnat. Možná nějaké hlasy ještě ztratíme, ale osobně věřím, že postupně lidé uvidí, že se vracíme na své pozice a že se nám dá znovu věřit.

Miloš Vystrčil