Mgr. Jana Černochová

  • ODS
  • ministryně obrany
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.05.2014 14:24:59 - jurka kříž

budoucnost ODS

Jste spokojena s vývojem strany od lednového kongresu? Proč mám dojem, že stranu zastupuje jen několik senátorů a hrstka poslanců? jak chcete obnovit důvěru ve vás? Chápu, že jako opozice nejste pro média tak zajímavý, ale máte přeci sami spoustu možností se zviditelnit. O vašich kandidátech do EP ani nemluvím, jak kdybyste věděli, že je kampaň zbytečná. Byl jsem váš volič, ale nyní nejsem s to vám dát hlas. Při jaké příležitosti bylo či bude vidět vás?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2014 16:19:26 - Mgr. Jana Černochová

Spokojený může být ten, kdo má pocit, že vše co mělo být učiněno, učiněno bylo. Takový pocit nemám. ODS se po svém kongresu snaží komunikovat uvnitř i navenek. Pan předseda Fiala jezdí do regionů a diskutuje s členy i s veřejností a představuje náš program, postoje k aktuální politické situaci, a to tu myslím v posledních letech chybělo. Spustili jsme kampaň Pravá ODS. Proběhlo setkání starostů, které projednalo celou řadu politických otázek a po dlouhé době byly slyšet hlasy z regionů uvnitř ODS. Volby do Evropského parlamentu vede zkušený kolega Jan Zahradil. Hlavní postoj je "koruna nikoli euro". To je podle mne zcela správně. Pracujeme a předkládáme návrhy zákonů, které hájí zájmy našich občanů. Z těch posledních mohu připomenout návrh na znovuzavedení slevy na dani pro pracující důchodce. A že k tomuto našemu činění máme mnohem menší prostor v médiích – to je přece pochopitelná role opozice. Prostor dostaneme jen díky zajímavým tématům a originálním řešením. Věřím, že taková ODS má. Osobně se o medializaci své práce snažím. Pořádám pravidelné tiskové konference, píšu své názory do tisku, diskutuji s lidmi a odpovídám na sociálních sítích.

Mgr. Jana Černochová