Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.05.2014 19:44:09 - pavel60

Peněz ve školství je málo

za to máme cca 50 vysokých soukromých škol to je více než ve Velké Británii. Tyto potřebuji mnoho a mnoho profesorů, kde prezidenti mají velký problém se jmenováním inflačních nejvyšších vědeckých pracovníků ve školství. Dle mého důkladným auditem a zrušením 90% těchto vysokých škol by se zamezilo vysávání peněz ze školství a ještě vedlo ke zkvalitnění úrovně vysokoškolského vzdělání a zastavení tak propadu úrovně a kvality vysokoškolského vzdělání. Myslím si, že k tomu nebude vůle, neb založení a přiznání akreditace bylo umožněno správnými kontakty a stejně jak jiné oblasti tak i oblast školství je ovládána kmotrovskou mafii, která si své rybníky nevypustí. Co říkáte na to?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 16:38:02 - Marcel Chládek
Dobrý den, pane Pavle, nijak se netajím nespokojeností, co se týče kvantity vysokých škol v České republice a bude to jistě zohledněno v novele vysokoškolského zákona, na které ministerstvo školství v současné době pracuje s týmem odborníků. Vznikne nový akreditační systém, který by měl vysokému počtu vysokých škol zabránit.