Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:03:17 - zuzana

kampaň

Kromě vás a pana zdechovského nejsou ostatní kandidáti KDU-ČSL vůbec vidět. Čím to? nepřijde vám, že jste podcenili kampaň? Kolik na ni má strana prostředků a kolik jste naproti tomu investoval z vlastní kapsy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2014 21:19:57 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Osobně jsem do kampaně dal pouze několik tisíc za což si nekoupíte ani malý článek v regionálním deníku. To je samozřejmě jenom zlomek částky, kterou investují do kampaně jiní. Díky desítkám dobrovolníků se mi ale daří dát o sobě vědět a sdělit voličům, proč vlastně kandiduji. 
Co se týká kampaně KDU - ČSL, jsem přesvědčen, že nic nepodcenila. Vzhledem k finanční možnostem (cca několik milionů) o sobě dává vědět. Na kandidátce je pak 28 kandidátů a většina má svojí osobní kampaň. Na nich už pak záleží, jakým způsobem to uchopí a kde svojí kampaň cílí. Někteří jsou spíše v ulicích, někteří zase na FB nebo Twitteru.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz