Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:17:53 - Marek67

přijetí eura 2

Děkuji za odpověď, bohužel nemohu souhlasit.
Každá kampaň má svůj nesmysl.
Vy máte v kampani - programy které nepatří do EP, ale do našeho. Jak píšete EP nerozhodují o euru, ale vy tam máte psáno (zavedení eura atd) tím je to také nesmysl.
Jinak nemůžete srovnávat růst ekonomiky firmy na Slovensku a u nás díky euru. Na Slovensku je to spíše díky rychlejší a lepší práci úřadů a předpisů (založení firmy u nás a na Slovensku, to je rozdíl několika týdnů a nervů). Ekonomika začíná na nastavení zákonů a předpisů, ne na euru. Obchodujeme s Německem a tam se nám jen smějí, jak se u nás často všechno mění.
Když chce KDU euro - kdo rozhodne o nastaví kurzu když ČR přijme euro, aby lidé nepřišli nevýhodným kurzem o své peníze.
M.Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2014 22:34:58 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Platzku,děkuji za dotaz. 
Co se týká zavedení eura, tak to máme v národním programu do PSP. Ale až za 3 roky s tím, že bychom ho chtěli přijmout v roce 2020, pokud to ekonomická situace dovolí.
Jinak souhlasím s Vámi, že legislativa v České republice je naprosto otřesná a ještě otřesnější je fungování českých soudů. To je naprostý výsměch logice! Osobně se chci věnovat opakovanému upozorňování na nesmysly v českém právu.
S pozdravem Tomáš Zdechovský