RNDr. Pavel Poc

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:18:42 - zuzana

volby-slogan

Mám dotaz k vašemu volebnímu sloganu. Je u něj sice pan Keller, ale toho nevím, jak se zeptat a vy na dotazy odpovídáte. Jak chcete docílit toho, že budete hrát v Evropě první ligu?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.05.2014 6:56:29 - RNDr. Pavel Poc
Osobně volební slogany nemám rád, ale tento není moc komplikovaný a sáhl si pro obrazné vyjádření do sportu. Česká republika již přece první ligu hrála, a to krátce po svém vstupu do EU, víceméně do našeho předsednictví EU. Očekávání, která náš vstup provázela byla vysoká a ČR se měla stát jakýmsi představitelem tzv. nových zemí. Bohužel jsme tento potenciál promrhali a z této první ligy jsme vypadli. Nyní se do mí můžeme vrátit. Rozdíly mezi novými a starými zeměmi se přece jen stírají a ČR má potenciál se stát krystalizačním jádrem partnerství menších evropských zemí, které by v rámci EU vytvářely protiváhu velkým státům. Postačí naplno využívat diplomatický, odborný i politický a podnikatelský potenciál, který máme k dispozici.