JUDr. Richard Falbr

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 13:20:26 - zuzana

volební slogan

Mám dotaz k vašemu volebnímu sloganu. Je u něj sice pan Keller, ale toho nevím, jak se zeptat a vy na dotazy odpovídáte. Jak chcete docílit toho, že budete hrát v Evropě první ligu? A s jakým sloganem-motem jdete do voleb vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.05.2014 16:38:27 - JUDr. Richard Falbr
 Zdravím Zuzano,

pokusím se alespoň stručně na Vaši otázku odpovědět. Sloganem "Chceme hrát v Evropě 1. ligu" se myslí to, že v rámci Evropského parlamentu (EP) nechceme být upozaděni, jak tomu bylo do teď, jelikož EP byl ovládán pravicovými subjekty. Tak bych to stručně charakterizoval v evropském kontextu a teď jak to vnímat v rámci ČSSD - ČSSD je součástí socialistické frakce, kde máme (my europoslanci za ČSSD) vliv na rozhodování a bylo by prima, kdybychom ze socialistické frakce udělali nejsilnější frakci v EP, a pak bychom hráli první ligu s ČSSD! To je vlastně nosné téma tohoto sloganu.

Odpověď druhá: To je složité říci, s jakým jdu do voleb sloganem, vlastně bych odpověděl, že s žádným, jelikož do voleb jdu s programem, velice konkrétním programem, který odráží moji oblast zájmu a vlastně i mou minulost - jsou to témata, kterým se věnuji dlouhodobě, ale jen když budem hrát první ligu, tak je dokážeme v EP prosadit. jedná se především o ochranu práv zaměstnanců, nezaměstannost mladých a aktivní stáří.

Zuzano přeji Vám krásný den a děkuji za dotaz.