JUDr. Richard Falbr

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.05.2014 13:50:45 - moby

názor

Proč bychom měli volit ČSSD, která jde proti názoru většiny? Mám na mysli v souvislosti s přijetím EURA a budoucností unie celkem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2014 7:37:50 - JUDr. Richard Falbr
Dobrý den,

nemyslím si, že ČSSD jde proti názoru většiny v české společnosti. To, že je nám předkládána jakási mediální realita nemusí nutně znamenat, že reálně odráží nálady ve společnosti. ČSSD chce pouze plnit svoje závazky, ke kterým jsme se v rámci vstupu do EU závazali, ale chce je plnit po pragmatické úvaze, napříc politickým spektrem a bez hysterie, jak se to třeba neděje na stranách opozice, kde se z přijetí eura stala volební kampaň, která lže občanům tím, že jim například neříká, že Evropský parlament nemá vliv na na přijetí Eura. O budoucnosti EU nemá jasno nikdo v EU, každý máme jen svou představu a naše představa je sociální a spravedlivá Evropa - Evropa pro občany, ne Evropa, jež se řídí pouze tržními ukazately a svou politiku redukuje jen na tržní ekonomiku. Hezký den.