Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2014 12:09:02 - frant

politika ve školách

Je vhodné používat demagogické, jednostranné metody výuky naši mladé generace? Nezaslouží si více objektivity? Pedagog by měl spíše vytvářet prostor pro formování mladého jedince než přesvědčovat jen o své pravdě. Jak dáváte možnost vyjádření druhým. Nechcete být neomylný diktátor.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2014 16:19:04 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Naprosto s Vámi souhlasím, že primární cíl učitele je vychovat přemýšlejícího jedince. Sám jsem na ZŠ učil dva roky matematiku a zeměpis a preferoval jsem, aby se děti místo memorování učili přemýšlet. Tím neříkám, že nemají mít základní znalosti.
Pokud to má být narážka na mé vystupování proti komunismu, zeptejte se dětí a rodičů, které jsem učil v Kaplici. Kromě bolševické mediální pohádky o fašistovi a hodných komunistech se nic podobného nedozvíte. Pokud to narážka nebyla a viděl jsem v otázce co tam nebylo, tak se omlouvám.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz