Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2014 16:58:42 - Marek67

Pravidla 4

Děkuji za odpověď, je vidět, že máte sklony jen po pomstě. Jak je Vám určitě známo, na Ukrajině byly problémy vždy. nechtěli být samostatný stát, ale přitom neuznávali ani menšiny žijící na Ukrajině.
Samozřejmě Rusko udělalo chybu, že tam vyslalo vojáky, západ udělal chybu, že podporoval násilné demonstrace vedené neonacisty. Foto Ruských vojáků píšete, hailující demonstranty kteří terorizují normální obyvatele neuvádíte. Zajímal jste se vůbec proč v určitých oblastech lidé vítají přítomnost ruských vojáků? Proč tam jsou vojáci z USA?
Strašit jak rudý bratr přijde k hranicím může jen zoufalec. Jen příklad, kde všude má Rusko své vojska a kde má USA? Kdo více válčí v jiných zemých? Dnes se tomu říká nastolování míru, dříve okupace.
Jste učitel, tak by to chtělo jen trochu více rozšířit prostor myšlení a ne si jen jít za jednou myšlenkou kterou řekne někdo nahoře jako ovečka Nejsem zastánce Ruska, jen mám na Ukrajině v Kyjevě známé, ti jsou rozčarováni jak se západ cpe na Ukrajinu.
Plat

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.05.2014 8:34:54 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz, respektive komentář. Postsověstký prostor jsem osobně několikrát navštívil. Mám zde řadu přátel. Nejen na Ukrajině, ale i v Gruzii, Arménii, Karabachu, Kazachstánu nebo Kyrgyzstánu. Mimo jiné jsem celou záležitost konzultoval i se senátorem Jaromírem Štětinou, který má s tímto regionem nemalé zkušenosti. Váš názor Vám neberu. Vaše osobní útoky mně ale přijdou úsměvné.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz