Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2014 23:43:13 - tojar

zásadová politika

Pasujete se do role zásadového politika. Před časem jste stál v čele studentů za odvolání členky KSČM paní Baborové, původním povolání učitelky,z funkce náměstkyně hejtmana Jč kraje pro školství. Po doslovné honbě na ní a po jejím odstoupení byl do funkce jmenován další člen KSČM p. Vytiska. A byl klid po pěšině. Mám neblahý pocit, že šlo jen a jen o vlastní zviditelnění vaší osoby.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 9:34:27 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. V žádném případě jsme po jmenování pana Vytiska radním v protestech nepolevili. Bohužel jsme ale dostali značně menší mediální prostor, a proto jsme byli méně vidět. Aktuálně se snažíme poukazovat na "krajský tunel" na řádově deset milionů ročně, který vznikl sloučením pozemků středních škol. Bohužel ani to naše média příliš nezajímá.
A co se týká jakékoli honby na jakéhokoli komunistu, žádný se nekonal. Sehnat si doklad o zdravotní nezpůsobilosti bohužel dnes není těžké. Zázračné uzdravení a kandidatura paní Baborové ve volbách do PS to jen potvrzuje. Osobně znám řadu lidí, kteří za minulého režimu skončili v uranových dolech nebo děti těchto lidí, kteří šikanu komunistů nepřežili. Tlak na politiky v dnešní době je v porovnání s hrůzami minulosti neporovnatelný.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz