Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2014 8:30:17 - Marek67

Politika není klubovna

Dobrý den, děkuji za pobavení - pokud si myslíte, že osobní napadení je (rozšířit myšlení a ne si jen jít za jednou myšlenkou kterou řekne někdo nahoře jako ovečka, Strašit jak rudý bratr přijde k hranicím může jen zoufalec) co potom chcete dělat v politice. To při každé diskuzi, aby jste pomalu podával trestní oznámení, stačí se jen podívat jaká slova padají.
Tak potom co je podle Vás - Korýtka pro prasátka, tak oslovujete europoslance.
Politika není klubovna se studenty budete muset čelit jiným výrazům a to už jen proto, že chcete bojovat proti platům ep jak píšete.
Třeba to opravdu myslíte dobře. ale neměl by jste se prvně dostat do povědomí lidí něčím jiným než demonstrací proti jednomu člověku, neúspěšnými kandidátkami do funkcí? Vše má mít své mantinely, stále dokola opakování stejných frází dnes už lidem nestačí - to nám stačilo po 89, národ už procitá, z nás ovcí se stávají berani a je jen krok k vlkům.
Doufám že jsem Vás nenapadl nějakým slovem.
Krásný den přeji M.Platzek


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 13:22:31 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Ať každý posoudí moji činnost a sám se rozhodne. Jsem zvyklý jednat slušně a máte pravdu, že se to dnes v politice příliš nenosí. Nicméně to na mém postoji nic nemění.
Jinak jen pro upřesnění, od počátku protestů jsme vystupovali proti komunistické účasti v Radě, potažmo v resortu školství, nikoli proti jakékoli osobě. To tvrdil snad pouze soudruh Filip.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz