Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2014 12:54:42 - Ondrej_Katz

Pravda?

Dobrý den, toto mi (asi nejen mně) přišlo mailem, je to pravda? http://www.pravdaopolitice.cz/2014/05/kandidat-kdu-csl-ma-problem-stara-se-o.html děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2014 16:48:47 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den, pane Katz,můžete mi ten mail poslat a dát mi tam i hlavičku mailu? Celkem by mě zajímalo, kdo to rozesílá?
Můj mail je zdechovsky(a)commservis.com, tel. 774 888 300.
Jinak informace je pravdivá - zastupuji firmy pana Dědice už hodně dlouho a je to dohledatelné i na internetu. Tak jako má každý právo na advokáta, tak má každý právo na mediálního obhájce. O vinně a nevinně rozhodne soud. A já věřím, že pana Dědice očistí. Zatím jsem neviděl jediný důkaz v jeho neprospěch. A současné zveřejňování odposlechů mě přesvědčuje naprosto o jeho nevinně a snaze ho jen dehonestovat.
Jak jistě víte, tak jsem mediálně zastupoval řadu obviněných klientů, kterým jsem očišťoval jméno - například Josefu Pejchlovi, řediteli havlíčkobrodské nemocnice (heparinové vraždy), který byl zproštěn obvinění v plném rozsahu. Společnost DSA - naprosto vymyšlené trestní stáíhání...zastaveno a takto bch Vám mohl napsat dalších 100 kauz.
S pozdravem Tomáš Zdechovský