Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.05.2014 16:39:00 - klapoklidez

Změna?

Cituji vás: "Osobně se chci zasadit o celoevropský zákaz popírání zločinů komunismu..." A já se chci zeptat, kdy se přestanou popírat zločiny pravicových vlád? Země je rozkradená, zemědělství zničené... A ještě mi povězte, proč nezakročíte proti podpoře fašizmu na Ukrajině ze strany politiků a médií? Nebo jste taky obdivovatelem fašismu? A poslední otázka: Kdo nahradil paní Baborovou, kterou jste svým primitivním antikomunismem uštval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2014 11:21:11 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Vaše dotazy. Pokusím se odpovědět krátce a strukturovaně.
Každý trestný čin je třeba řádně potrestat. Nijak neobhajuji soustavné rozkrádání majetku po sametové revoluci. Nicméně vraždění, mučení a šikanování v období komunismu je s rozkrádáním majetku po revoluci neporovnatelné.
Ohledně fašismu na Ukrajině, jedná primárně o rétoriku Putina. Krajně pravicová strana Svoboda má v ukrajinském parlamentu naprostou menšinu, nikoli většinu. Překvapuje mě, že Vás naopak neznepokojuje bezprecedentní vstup ruských vojsk na cizí území a anexe Krymu. Propaganda Ruska je s tou západní naprosto neporovnatelná. Jen Váš dotaz svědčí o tom, že žijeme na rozdíl od Ruska v demokracii.
Co se týká soudružky Baborové, jednalo se o propagandu ruského stylu. Její údajné zhroucení, na které Vám dnes vystaví papír kdejaký doktor, je v porovnání s hrůzami dob minulých opravdu úsměvné. Její zázračné uzdravení těsně před volbami do PS 2013 a její kandidatura je pak výmluvná. Jinak ji nahradil soudruh Vytiska. Inu z bláta do louže.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz