Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2014 10:53:58 - frant

Sehnat si doklad o zdravotní nezpůsobilosti

není problém asi pro Vás. Pokusil jste se vžít do role nemocného člověka? Tímto urážíte jak lékaře, tak i nemocné. Jak s tímto názorem můžete kandidovat za KDU???? Váš předseda je zdráv? Prosím pokuste se dělat politiku slušným způsobem a ne likvidací lidí jiného názoru. Nikdy jsem nebyl členem KSČ ale likvidace komunismu nebo jednotlivých komunistů je výrazný rozdíl. Navíc předchůdci strany jejimž nejste členem ale pouze kandidátem do lukrativní EU byli platnou součástí národní fronty. Tudíž i vy jste s komunisty spojen pupeční šňůrou. Čím dál více mne přesvědčujete, že Vás do politiky nežene snaha o posun a spojování společnosti ale pouze snaha o prosazování vlastních zájmů a léčení hlubokých komplexů. Věřte, že kdybych nebyl dávno rozhodnut, volil bych kvůli lidem Vašeho typu KSČM!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.05.2014 11:48:56 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
na rozdíl od jiných jsem se k takovému jednání nikdy nesnížil. Jinak lidé ochotni porušit dobré mravy jsou mezi všemi profesemi. Porovnávat roztroušenou sklerózu, která se dá jasně a přesně diagnostikovat s údajným zhroucením v tomto případě je řekněme minimálně zvláštní. Jinak můj blízký příbuzný pečuje o nemocné v terminálním stavu, takže ano, mám kontakt s lidmi, kteří jsou nemocní. O údajném zhroucení mluvím proto, protože tlak vyvíjený na soudružku Baborovou byl minimální v porovnání s jinými politiky. Představitelům naší iniciativy dodnes soustavně přichází výhružné dopisy, maily, sms nebo anonymní telefonáty. Zázračné uzdravení před volbami do PS 2013 a kandidatura soudružky Baborové mluví za vše.
Překvapuje mě, že Vás spíše neznepokojuje množství popravených, mučených, vězněných, vyhnaných a šikanovaných lidí za minulého režimu. 
Co se týká spojení strany lidové a komunistů do Národní fronty, většina tehdejších lidovců byla popravena, uvězněna a vyhnána ze země. Předseda Plojhar byl odvolán, ale komunisté stranu lidovou znásilnili, dosadili své lidi a nerespektovali demokratické procesy uvnitř strany. Dávat za vinu lidovcům spojení s KSČ je buď naprostá neznalost historie nebo výsměch všem persekuovaným lidovcům.
Jinak jsem člen KDU - ČSL, nikoli pouze kandidát.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz