Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.05.2014 12:06:43 - frant

Překvapuje mě, že Vás spíše neznepokojuje množství popravených, mučených, vězněných, vyhnaných a šikanovaných lidí za minulého režimu.

Pane Heller, vím, že jako učitel musíte hodnotit kvalitu dotazů, na to jste zvyklý. Bohužel nejsme ve škole, úroveň znalostí historie nechte laskavě na mě. Jinak bychom se museli dostat k inkvizici, upalování čarodejnic, k pedofilii.... Sám historii též popíráte, když tvrdíte, že KDU nebyla platnou součástí národní fronty. Vaše argumentace nemůže naprosto obstát. I mezi komunisty byli lidé kteří dlouhá léta dle jejich vlastního vyjádření rozkládali(rozkrádali ) stranu zevnitř. Ty vy dnes nenapadáte protože jsou přes noc pravicoví a ve vysokých funkcích. Takže se jich bojíte. Škoda, demagogie Vašeho typu skutečně vyvolává reakce na obhajobu a podporu komunistů. Pokuste se být trochu lidský. Doufám,že šikana pro jiný názor Vám není vlastní. U pedagoga bych to nepředpokládal.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.05.2014 13:48:25 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
Na mém blogu je možnost se s názory, které mám, seznámit.. 
http://blog.aktualne.cz/blogy/simon-heller.php
Poukazujeme na různé lumpárny, ne pouze KSČM. Co se týká účasti lidovců v Národní frontě, opravdu doporučuji se seznámit s popravenými, vyhnanými, uvězněnými a šikanovaným lidovci případně jejich příznivci. Jedním z prvních byl Rostislav Sochorec.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwwww.hellersimon.cz