Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2014 11:36:44 - tojar

zásadová politika III

Pane Hellere, když píšete, že není problém sehnat si neschopenku proč jste na př. nezažaloval dotyčného lékaře ? při vaší rádobyzásadovosti bych to očekával.
Ač jsem byl v KSČ pouze 3 roky (1967-70) a po absolvování VŠ jsem dalších 15 let pracoval jako řadový technik, kterému VŠ nebyla kničemu z kádrových důvodů musím se pozastavit nad vaším primitivním antikomunismem. Jste vůbec schopen poznat rozdíly mezi padesátými, šedesátými či osmdesátými lety v tehdejším Československu? Ono se proti komunismu či bolševismu bojuje deska daleko snáz než před rokem 1989. Je to jak s partyzány po roce 1945, těch tehdy taky přibývalo jak hub po dešti, nejzasloužilejší byli ti, kteří fackovali zajaté Němce po tělocvičnách...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.05.2014 10:53:25 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Jak jsem již několikrát řekl, bojovat proti komunismu nepovažuji dnes za hrdinství, na rozdíl od doby minulé. Považuji však za povinnost se proti takovému smutnému reliktu minulosti postavit. Velmi si pak vážím těch, kteří se zločinnému režimu postavili. Znám osobně řadu lidí, kteří skončili v uranových dolech nebo děti otců, kteří zrůdnou dobu minulou nepřežili. 
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Heller