Mgr. Ondřej Pecák

  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 14:41:52 - Linda Švábová

co jste zač?

Budete někam kandidovat? Už máte europoslance a vypadá to, že jste na vzestupu. To to ale trvalo, co?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.06.2014 10:38:37 - Mgr. Ondřej Pecák
 Dobrý den, 
civilním zaměstnáním jsem advokát a do politiky jsem vstoupil proto, že pouze něco kritizovat a být nespokojený mi nestačilo. Říká se, nelíbí se ti něco, tak s tím něco dělej. Patřím ke zklamaným a bývalým voličům ODS, což je poměrně široká skupina lidí, která nakonec vykrystalizovala ve Stranu svobodných občanů a jejíž myšlenky jsou univerzální. Právě tyto myšlenky jsou svou podstatou způsobilé oslovit velké množství nejen pravicově smýšlejících lidí a tedy s Vámi souhlasím, že by mělo být logické získávat širší podporu. Samozřejmě otázka získávání podpory mezi lidmi je na práci každého člena či příznivce strany. Co se mne týče, jsem připraven kandidovat do podzimních komunálních voleb v Praze 6. 
Ještě k tomu trvání - na to, že Svobodní jsou stranou vypracovávanou a doslova piplanou odspodu, od jednotlivých členů, bez jakékoliv větší podpory od začátku, si myslím, že tento úspěch je od založení Svobodných v roce 2009 docela krátkého trvání :o)
Děkuji za dotaz, 
OP