Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.06.2014 9:38:46 - walli

koalice

S TOP 09 chcete spolupracovat na evropské i komunální úrovni. Co ta celostátní? Dokážete si to představit, současné koalice s ANO a ČSSD evidentně pokulhává

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2014 7:15:26 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,děkuji za dotaz.
Jsem zastáncem toho, že se koně nemají přepřahat v půli kopce. V současné době pracujeme v koalici s ČSSD a ANO. Tato vláda si určitě nepočíná špatná. A i když jsem nebyl jejím příznivce, nakonec mě v její podpoře přesvědčily její výsledky a i lidé, kteří nakonec v ní zasedli!
K Vaší otázce. Za TOP 09 se dostali do EP opravdové osobnosti. Mimo pana Polčáka jsem měl zatím možnost poznat pana poslance Štětinu, Niedermayera i Pospíšila a oceňuji dosavadní konstruktivní jednání. Ale v Evropě spolupracují spíše dohromady národní delegace a není to o stranickosti, ale o odbornosti. 
Jinak před svým vstupem do EP jsem vždy rozlišoval politiky na slušné a pracovité versus sprosté a líné. Nikoliv podle stran :-)
Přeji hezký den a veselou mysl! Tomáš Zdechovský