ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2014 12:46:53 - Markéta Hrubá

volební právo cizinců

Co říkáte na návrh Dienstbiera, aby cizinci s trvalým pobytem měli právo volit v komunálních volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2014 10:36:27 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
zde v PL jsem v článku byl citován:
„Pan Dienstbier by definitivně měl přejmenovat svoje ministerstvo. O lidská práva mu totiž vůbec nejde. Ministerstvo pro protěžování Romů by byl název výstižnější. Pan ministr jaksi neustále totiž zapomíná, že lidská práva mají mají mít všichni stejná a on by měl dbát na dodržování této základní premisy. Většinová společnost ale asi pana ministra nezajímá. Možná by bylo na čase, aby se všichni občané začali chovat nepřizpůsobivě, pak by možná měli šanci na důstojné zacházení,“ uvedl poslanec Úsvitu Petr Adam.

„Tato strategie pana Dienstbiera by byla plivnutím do tváře všech slušných a pracujících lidí, kteří o svou práci musí svádět každodenní boj v přetěžké konkurenci, těm, kteří jen s obtížemi dokáží udržet své děti na vysokých školách z ekonomických důvodů. Je to plivnutí do tváře těm kteří jsou poctiví a tomuto státu odvádějí daně v dobré víře, že s penězi bude nakládáno hospodárně. Ministr Dienstbier by se měl stydět. Diskriminace je špatná, nic neřešící a je jedno, zdali je pozitivní či negativní,“ dodal Petr Adam.
s pozdravem 
Petr Adam