ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.06.2014 17:41:41 - Giovanna

EU a Ukrajina

Vážený pane Mgr. Adame,
nejdříve bych Vám chtěla poděkovat. Nevím už, zda se mi za poslední léta stalo, že bych byla mile překvapena některým politikem či veřejným činitelem. Dnes jsem se s Vámi prostřednictvím parlamentních listů seznámila a chtěla bych Vám poděkovat a popřát jen dobré.
Dotaz pro Vás: Ukrajina - Nemyslíte, že situace na Ukrajině vznikla prvotně ze špatné zahraniční (integrační) politiky EU? EU si "neuvědomila" sféru vlivu Ruska a podnítila tak sled událostí. Nyní, podle mého, neví, co s tím a obrací se jako malé dítě na rodiče (USA) k vyřešení situace (a kteří rádi využijí své autority).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.06.2014 10:41:18 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
velmi Vám děkuji za Váš názor, jsem velmi potěšen. Chvály člověk jako poslanec slyší nebo čte opravdu málo a proto si toho opravdu vážím.
K te Ukrajině jste to řekla naprosto správně. Nemyslím si ale, že tato jejich zahraniční politika je špatná, kvůli něčí neschopnosti, ale to že je to prachsprostý záměr. A obávám se že rozhodně ne v zájmu občanů jak Ukrajiny tak i občanů EU.
s pozdravem
Petr Adam