Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.06.2014 13:14:02 - Zdena K.

Co vás, krom kritiky minulých vlád, spojuje?

Trochu mě překvapilo, že podle vašeho předsedy jsou ideologie jen kecy. Sdílíte jeho názor? A jak pak chcete uvnitř strany docílit konsenzu, když nemáte žádné společné hodnoty? Dělení na pravici a levici je dnes asi nesmysl, ale nějaké ukotvení by strany či hnutí mít měly. Nemyslíte? Teď je vás ještě docela málo, ale až vás bude více, jak budete koordinovat svoje cíle a představy? Zdena

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2014 17:02:34 - Ing. Radka Maxová
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE Dobrý den,

ráda bych řekla, že hnutí ANO vzniklo jako spontánní reakce lidí, kteří v životě něco dokázali a systém nastavení tohoto státu,  především ten ekonomický, je pro ně nepřijatelný. S tím souvisí fakt, že každý z nich, resp. z nás jsou, velmi silné individuality, které se řídí v životě vlastním rozumem a zkušeností a jsou oprávněni říkat co si myslí. Důležité je, co mají v sobě a k čemu směřují a co dělají. Je mnoho těch, kteří v životě vykonali hodně věcí, ale mediálně se o nich neví, ačkoliv by si to zasloužili a mnoho, velmi mnoho těch, kteří jsou mediálně velmi známí a v podstatě neumí vůbec nic.

Hnutí ANO má stále svůj program, se kterým šlo do voleb a který se snaží naplňovat. To, že vše prostě nejde hned a je třeba počítat s kompromisy a časovými prodlevami je sice nepříjemné, ale bohužel to v politickém životě takhle chodí. Stále věříme, že se nám podaří prosadit to, co jsme proklamovali.

Vaše Radka Maxová