Bc. Martin Půta

  • SLK
  • Liberecký kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2014 14:18:23 - krizsbachová

kandidátky

STAN se prý brání dle dohody podpořit v senátních volbách v některých obvodech kandidáty ODS. Je to pravda? A proč děláte s koalicí takové cavyky a jednoduše nekandidujete všude sami jak i vy preferujete

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2014 12:03:01 - Bc. Martin Půta
Určitě by nebylo moudré stavět ve všech obvodech samostatné kandidáty za STAN, jen abychom si udělali čárku. Naše kandidáty postavíme pouze tam, kde se naši členové v krajích shodli na tom, že mají kandidáta schopného a odhodlaného se do volebního klání vydat.

Dohoda o podpoře pravicových kandidátů je určitě přínosná, ale jistě chápete, že je možné podpořit pouze takové kandidáty, kteří uznávají naše hodnotové požadavky, kandidáty, za které je možné se opravdu postavit.

Zkrátka - v některých obvodech kandidují naši kandidáti sami, v jiných STAN své kandidáty nestaví. Pokud jde o podporu kandidatury členů ODS, je možná v některých obvodech, ale tady upozorňuji, že senátní volby jsou o osobnostech a ani tak nezáleží na členství v konkrétní straně. My stavíme své kandidáty v těch obvodech, kde máme skutečné regionální osobnosti, které mají šanci dosáhnout kvalitní výsledek.