Jaroslav Foldyna

  • SPD
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,87. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.06.2014 18:12:47 - Pernolt

ČSSD padá díky bezpáteřníkům

Zdravím pane Foldyno,
v ČSSD oceňuji politiky Vašeho typu. Bohužel je Vás jako šafránu, a tím myslím především politické persony, jež se vyjadřují ke generovaným událostem bez falešného poplatnického předklonu. Lidi Vašeho typu si bezesporu zaslouží v budoucnu volební podporu, jenomže podpořím-li Vás dávám současně podporu kašpárkovským karieristům typu pana Diensbiera nebo pana Zaorálka. Oba jmenovaní politici mi připadají, že žijí v jiné realitě než všichni obyčejní lidé. Myslím, že špičky ČSSD, kteří nedokáží formulovat vlastní ideje a jen papouškují vize velkých bratrů, nejsou tomuto národu k ničemu a současně dehonestifikují volební potenciál strany do budoucna. Co jako člen ČSSD můžete na tomto poli udělat pro budoucnost strany?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.07.2014 10:20:21 - Jaroslav Foldyna

Vážený pane Pernolte,

i mně často chybí srozumitelná levicová politika, která má odvahu věci nikoli upravovat, ale měnit. I mně se zdá, že někteří moji kolegové zaměňují tradiční levicovou politiku za jakousi snahu nahradit ji zejména starostí o gaye, menšiny či multikulturní tématiky. Jakoby se vytrácela pro levicovou sociální demokracii zásadní témata týkající se především lidí žijících z vlastní mzdy. S tímto názorem a postojem vystupuji a budu vystupovat na všech fórech sociální demokracie, jako i na sjezdu, a nebudu podporovat a volit ty, kteří dle mého soudu nereprezentují tradiční levicovou sociálnědemokratickou politiku. Víc udělat nemohu.

S pozdravem

Jaroslav Foldyna