PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2014 23:27:10 - Jendaba

Na ci strane tedy vlastne jste?

Cirkevni restituce jste zahrala do autu, na Ukrajinu mate zcela odlisne nazory nez vetsina volicu CSSD, na dotazy lidi nedopovidate. Tak tedy fakt nevim ci je vlastne ta strana na ktere jste?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.06.2014 21:37:28 - PaedDr. Alena Gajdůšková
V církevních restitucích jsem udělala maximum možného v rámci právního státu a v době, kdy nebyla ustavena vláda, která jediná může s církvemi jednat dál. Během příštích čtrnácti dnů bude to, co jsme dojednali, tedy veřejné informování a o hospodaření církví, navrženo zákonem. Můj názor na Ukrajinu je, že věci nejsou černobílé a že je potřeba v 21. století hledat diplomatická řešení a ne válčit. A na tom trvám a pokud vím neliším se od oficiálního stanoviska ČSSD.  Na dotazy odpovídám, co mi čas dovolí. Bohužel mám jen 24 hodin na den a v těch nemohu jen sedět u počítače a diskutovat ve virtuálním prostoru. Mimochodem, v této chvíli - pátek půl desáté  večer, asi většina normálních lidí užívá volného večera s rodinou...... A ještě - jsem na straně lidí mezi kterými žiji,  a kteří to nemají zvláště u nás na Valašsku zrovna lehké.