Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2014 9:53:04 - středopravicový volič

prázdniny

Řešily jste alkohol ve sněmovně, ale že si berete dva týdny prázdnin, vám přijde v pořádku? Kdybyste jinak na 100% pracovali, neměl bych nic proti, ale proč je pak tak malá účast ve sněmovně při jednáních, při interpelacích apod. během roku?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.01.2015 15:13:59 - Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

Dobrý den, pane středopravicový, leč bezejmenný voliči,

Váš dotaz směřuje k celé poslanecké sněmovně, je tedy těžké Vám na něj jednoznačně odpovědět. Pokud byste měl zájem o účast konkrétního poslance na jednáních ve sněmovně, je možno se spojit s organizačním odborem PSP (kontakt naleznete na www.psp.cz), případně se sekretariátempředsedy sněmovny na telef. čísle 257171111, a zjistit, zda byl příslušný poslanec řádně omluven a z jakého důvodu. Bylo by asi užitečné, kdyby se voliči o svého poslance takto zajímali a získali tak přehled o jeho poslaneckých aktivitách. Určitě by to prospělo vzájemné důvěře. Chtěla bych pouze dodat, že účast poslance ve sněmovně patří sice k jeho předním povinnostem, má však ze své poslanecké funkce ještě celou řadu jiných, které nemůže opomíjet a je na něm, jak je skloubí, resp.které z nich v který moment dá přednost. Myslím, že by bylo nespravedlivé tvrdit o všech poslancích, že nepracují na 100%.

Srdečně Vás zdraví

Jaroslava Jermanová