MgA. Martin Stropnický

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.06.2014 20:04:53 - Knihomolka

Odvody do armády? A nechcete rovnou někomu vyhlásit válku?!

Dobrý večer,
nemohu dále přivírat oči nad tím, co se ve světě (potažmo v našem státě) děje. Odvody do armády? Budiž, kdyby to bylo za jiných okolností. Hodláte obyvatele ČR strašit "velkým zlým ruským vlkem"? Jak jste si jistě všiml, jsou to právě Američané, kteří k nám chtějí vjet se svými tanky v rámci "ochrany". Jistě, NATO bylo založeno jako ochranná jednotka, ale jejím jediným cílem, jak se dnes stále více ukazuje, je "kázat mír s mečem v ruce". Už i Shakespeare věděl, že takto to prostě nejde.
A já se vás ptám: Proč chcete rozšiřovat armádu? A navíc naverbovat i ženy? Přijde vám to demokratické? Pliváte po komunismu, ale den co den se ukazuje, že demokracie je stejnojistě ideologie, snad ještě většího kalibru.
Hodláte stavět mír Evropy na krveprolití? Tím, že chcete zavést odvody přímo voláte do světa: Chceme válku! Jen přijďte blíž a podívejte se, jak jsme se na vás připravili!
Nezapomínejte, že USA zde má své vlastní zájmy, a blaho evropských občanů to rozhodně není.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.