Mgr. Richard Brabec

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.06.2014 13:23:02 - Villibaud

Zuřím !!!

Třídit odpad je správné. My ho roztřídíme a za naše peníze ho potom nějaký soudruh podnikatel odveze na hromadnou skládku (pdle zprávy v TV). Platím 600Kč za rok a osobu. Není toto již za hranicí únosnosti? Svoz se zdraží a nic se nevyřeší. To už je tak na občanskou neposlušnost. Promiňte pane ministře, že vás ani nepozdravím.
Jiří Prokeš.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2014 11:34:12 - Mgr. Richard Brabec

Dobrý den.

Neměl byste zuřit, zbytečně ohrožujete své zdraví. Pro Váš klid dodávám, že návrh novely odpadového zákona by Váš roční svoz odpadu zvýšil o cenu jednoho piva, tedy o 21 Kč ročně.

Tím "jedním pivem" ročně a postupným zákazem skládkování vezme na sebe naše společnost větší zodpovědnost za třídění odpadů, aby naše děti nemusely řešit odpady vážně za hranicí únosnosti. Tříděný odpad půjde do barevných kontejnerůnebo na sběrné dvory, skládkovné se za něj platit nebude. Čím méněodpadu skončí v černých popelnicích na směsný komunální odpad, tím ménězaplatí občané za jeho skládkování. Odpady tak budou využívány a recyklovány, což povede ke zlepšení životní úrovně všech obyvatel.