Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2014 9:37:54 - mraz

koalice

Dřív jste kandidovali společně, teď sami. Jak velkou konkurenci vidíte ve STAN? A nepřijde vám, že vás STAN je sprostě využili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.06.2014 21:22:56 - Dana Lapáčková
Koaliční smlouva s hnutím STAN platí do roku 2017 a netýká se komunálních voleb, to je pak na rozhodnutí jednotlivých místních organizací, jestli se STANaři vytvoří společnou kandidátku.
A co se týče Vaší domněnky - v každém manželství nejen  z rozumu jsou rozepře a hádky, ale to neznamená, že takové spojenectví je potom před rozpadem a že někdo někoho zneužívá :-) V podstatě vím jen o situaci v Libereckém kraji, kde žiji a působím, ale rozepře se spíše týkají SLK (Starostů pro Liberecký kraj),  a ti v komunálu kandidují sami za sebe.
Jaká ovšem bude situace po roku 2017, kdy společná smlouva o koalici obou stran vyprší, to si vážně netroufám odhadovat - může se prodloužit, anebo nikoliv, ale až takový znalec poměrů v celé republice nejsem, abych Vám mohla fundovaně odpovědět či předpovědět, jak to dopadne.