Dana Lapáčková

  • TOP 09
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2014 10:42:49 - Marek67

Váš článek 2

Dobrý den, lidi se pomalu vyrovnávají s minulostí a spíše hledí dál co bude. Jen politici se nějak zabrzdili a stále jen hledají něco z minulosti na jiné a přitom zapomínají jít krůček po krůčku dál. Každý kdo hledá něco špatného na jiném, tak by měl prvně hledat u sebe a napravit své chyby.
Které ty roky co jste vypsala patří k TOP?
Proč politici z TOP jsou v poslední době vulgární, v poslanecké sněmovně se chovají jako v putice III a stále jen někoho pomlouvají? To je nová taktika k volbám? Nebo se někteří jedinci nemohou vyrovnat s faktem, že už nemají takovou moc.
Voliče už nebaví stále poslouchat co bylo, ale zajímá nás co bude a jak napravit ty poslední léta vládnutí.
M.Platzek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.06.2014 12:09:36 - Dana Lapáčková
Pane Platzere, jsem názoru, že kdo zná a ctí svou minulost, lépe odhadne budoucnost. A ti, co minulost znají a poučili se z ní, jsou bohužel nuceni přihlížet tomu, jak se může historie lehce opakovat. Ono to není až tak osobní, jak se může na první pohled znát.
Politici z mé TOP 09 jsou takoví, jací jsou, a hlavně jací jsou jejich oponenti. Kdyby byli měkčí, nemohli by být konstruktivní opozicí. Mimochodem, z minulosti nedávné si pamatuji invektivy mnohem hrubšího zrna, a nebyli to poslanci z TOPky :-)