Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.07.2014 19:05:05 - korupce2013

Budou zastupitelé zvolení za ANO jiní?

V Českých Budějovicích je zavedeno pravidlo: „Zastupitel nestojí nikde fronty“. Bohužel to platí pro minulé, současné a jistě bude umožněno i nově zvoleným zastupitelům. Krom toho, že takto privilegovaných je i na tak velké město trochu moc. Je škoda, že si zastupitelé nejdou do fronty čekajících občanů stoupnout. Možná by se od svých voličů dozvěděli mnohem víc než na předvolebních mítincích. Škoda, že si nechávají prostřednictvím pana tajemníka vše zařídit tak říkajíc až pod nos. Nevadí jim, že jsou mu tím zavázáni. Když už to nejde jinak, tak si nechají zamknout vchod pro občany a sami se nechají přednostně obsloužit. Tak jak to udělal první radní, když bylo nutné vydat dětem pasy. Vůbec mu nevadilo, že jeho děti sice frontu nebyli nuceny strpět a řada dětí trávila v čekárně celé dlouhé hodiny. Budou stejní i zvolení zastupitelé za ANO? Dokáží zastupitelé za ANO zlepšit obslužnost občanů na úřadech?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2014 13:08:59 - Ing. Radka Maxová
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE

Dobrý den,

z Vašeho dotazu cítím velkou roztrpčenost a rozčilenost, se kterou dost dobře já konkrétně nemohu moc co udělat. Promiňte, mám pocit, že Váš dotaz by měl být směřován spíše na zastupitele Českých Budějovic. Nicméně já fronty stojím a když nemohu čekat, tak raději odejdu. Nemám žádná privilegia, ani jsem si nevšimla, že by mi je někdo nabízel. A nemohu být zodpovědná za jednání ostatních lidí.

Vyřešit zjednodušení byrokracie, nejen na úřadech, je jedna z věcí, které členy hnutí ANO trápí, protože jsou ze svého soukromého života po většině zvyklí a schopní řešit věci okamžitě. Nejste tedy sám, či sama, koho samozřejmě podobné věci rozčilují. A ano budeme se skutečně snažit, aby se obslužnost občanů na úřadech zlepšovala, ale nemohu Vám slíbit, že to bude zítra a že se v budoucnu všichni budou chovat slušně a správně. To není v mých silách.

I tak Vám přeji pevné nervy a hodně zdraví.

Vaše Radka Maxová