Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.07.2014 9:35:09 - Kamil z Prahy 5

mírové mise

Já s vámi nesouhlasím. Mírové mise v Afghánistánu podle mě nepřinesly nic pozitivního. Teroristické útoky také přetrvávají. Proč tak musí umírat naši vojáci?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.07.2014 14:37:24 - Ing. Antonín Seďa
 Předně je nutno říci,že s Vámi nesouhlasím.Mise a nejenom ty mírové zachránili mnoho lidských životů.Pokud se jedna o misi ISAF,pak stač i připomenout provinční rekonstrukční týmy a zajištění bezpečnosti.Bez ní nebude klid nikde na světě,a to ani u nás.Mne osobně velice mrzí populistická politika současných komunistů,kteří dnes kritizují naše zahraniční angažmá,vyplývající mimo jiné z naší zahraniční politiky a z našich mezinárodních závazků.Přitom to byli právě komunisté,kteří podporovali teroristické organizace a autoritářský režimy.Ovšem tehdy pod pláštíkem internacionální pomocí.Pokud se týká obecně zahraničních misi,jsem přesvědčen,že naše země se nemá za co stydět a naší vojáci si plni své úkoly na 100 procent.Mimochodem,každý voják jde na misi dobrovolně,protože svoji účast může odmítnout.Je věci politiků,kteří je vysílají,aby jim zajistili přiměřenou ochranu a podmínky pro jejich práci.Mimo jiné proto,že zkušenosti z bojových misi jsou pro výcvik každého vojáka nenahraditelné.A závěrem Vás mohu ujistit,že nikdo nechce,aby naší vojáci umírali.Nicméně máme dnes profesionální armádu a prostě pro vojáky je jejich práce povoláním a zároveň službou pro občany naší země.