ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2014 10:06:53 - rubi

volby

Dobrý den, i já se chci omluvit, že jsem se nedopsal. Při nejmenším je to slušnost, ale byla to spontánní reakce na váš článek a zapomněl jsem. Velice si ale vážím toho, že jste odpověděl a hlavně vaší omluvy, před kterou smekám, protože tu bych od politika skutečně nečekal. Přeju vám hodně štěstí a chtěl bych se zeptat, jestli už víte, kdo vás povede do voleb v Praze? Děkuji Rubík z Prahy alias Rubi

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.07.2014 12:52:33 - Jan Veleba
Dobrý den pane Rubíku, děkuji Vám za reakci. To, že píšete, že byste od politika omluvu nečekal svědčí o tom, kam až se politická kultura v této zemi dostala. Já Vám rozumím, ale myslím si, že politik je člověk jako každý jiný a že i na něho platí určité normy jednání, jejichž základem by měla být etika a slušnost. Naopak politici by měli být nositelé těchto hodnot a vzorů chování, které vědomě či nevědomě přebírají obyčejní lidé. Že to je u nás převážně jinak, to vidím jako jeden z největších problémů naší společnosti, protože bez návratu elementární morálky a slušnosti se nepohneme dopředu. Nepíši tady, co chcete slyšet, nehraji žádné divadlo, takto mne vychovali moje rodiče, rolníci v malé vesničce na Vysočině.

Pokud se týká Lídra voleb v Praze, tak to dokončujeme a když mně položíte tuto otázku za týden dva, tak Vám odpovím.