ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.07.2014 0:04:32 - Vratislav Prokop

úsvit

Pane poslanče, jaké jsou priority úsvitu v podpoře sportovních nebo dopročinných akcí? Nikde jsem to u Vás na stránkách nenašel...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2014 9:00:38 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
děkuji za dotaz i když se přiznám, že mu zcela nerozumím. Dobročinné akce jistě podporujeme, Tomio je partnerem Klokánku dlouhodobě, kolegyně Hnyková tuším podporuje svými aktivitami seniory a další... každý děláme individuálně to, v čem cítíme největší potřebu. Já osobně jsem pořádal chritativní akci pro děti z dětského domova v Hodoníně se sbírkou oblečení (které se pak dále pokud nebylo použito distribuovalo dalším potřebným).
Jestli se ptáte na politické aktivity, pak je jistě třeba poukázat na naše snahy v nové koncepci financování sportu tak, aby maximum peněz šlo amatérům a především do dětí. Na koncepci pracujeme společně s poslancem Pražákem od nás z Úsvitu a samořejmě hledáme podporu napříč politickým spektrem.
Pokud upřesníte svůj dotaz, rád zodpovím.
Petr Adam