Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2014 9:06:57 - Michael.R

Marek Černoch lídrem pražské kandidátky

Dobrý den.
Můžete mi prosím vysvětlit, proč se váš poslanec Marek Černoch stal lídrem kandidátky v Praze? To ho už nebaví sedět v poslanecké lavici? Nebo by rád seděl na dvou židlích zároveň? Proč jste nenasadili raději někoho jiného?

Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.09.2014 12:08:50 - Tomio Okamura
 Nejde přece o to, co ho baví, ale co je třeba. Marek je jedním z nejschopnějších lidí, které znám, a je jako Pražák a dobrý manažer nejlepším kandidátem do Prahy. Sezení na dvou židlích, pravda, je dvakrát tolik práce, ale Marek je ochotný a připravený pracovat. A to, že zastupitel je i poslancem, je nejen samozřejmé u velké části poslanců a senátorů, ale je to i prospěšné - kde jinde, než při práci v komunálu zjistíte, jak fungují či negungují zákony, které schvaluje Poslanecká sněmovna. Takže je to nejlepší místo, kde Marek bude čerpat témata pro svou práci ve Sněmovně. Vzhledem k tomu by nás ani nenapadlo hledat někoho jiného.